Vereniging Vrienden Maastricht Aachen Airport
Vliegveldweg 116
6199 AD Maastricht Airport
Nederland
e-mail: info@vvmaa.nl
 

De pluspunten van MAA voor inwoners van de Euregio

Voordelige, snelle en betrouwbare verbindingen vanuit de eigen regio met tal van toeristische en zonbestemmingen rondom de Middellandse Zee en op de Canarische eilanden, en wereldsteden als Berlijn, Barcelona, Londen, Milaan en Porto. Vertrekken vanaf MAA betekent vliegen zonder files en zonder stress, en na terugkeer snel weer thuis.

De pluspunten van MAA voor zakenmensen

Vanaf MAA bieden verschillende maatschappijen rechtstreekse vluchten naar belangrijke economische centra in Europa, zoals Berlijn, Barcelona, Londen en Milaan. De incheckprocedures op MAA zijn kort en gebruikersvriendelijk, de parkeervoorzieningen voordelig en dichtbij de terminal.

De pluspunten van MAA voor bedrijven

MAA is de tweede vrachtluchthaven van Nederland en staat bekend om de snelle afhandeling van vracht. De verbindingen met alle continenten bieden bedrijven uitstekende mogelijkheden voor wereldwijde import en export. Maastricht Aachen Airport kan alle soorten en maten vracht aan. Zo beschikt de Limburgse luchthaven over koel- en vrieshuizen en speciale voorzieningen voor het vervoer van levende dieren.

De pluspunten van MAA voor toeristen en zakenmensen uit heel Europa

De voordelige verbindingen met Maastricht brengen voor miljoenen Europeanen een stedentrip naar Maastricht of een vakantie in Limburg en de Euregio binnen bereik. Eén miljoen toeristen per jaar zijn gemiddeld goed voor 1.000 arbeidsplaatsen! Inkomend toerisme levert dus een fikse economische impuls op. Ook voor zakenmensen is Limburg via MAA gemakkelijk te bereiken.

Voordelige, snelle en betrouwbare verbindingen vanuit de eigen regio!